Pomerančové jazýčky

21. prosince 2011 v 13:12 |  Vánoční recepty
Suroviny:
20 dkg másla
20 dkg moučkového cukru
2x vanilkový cukr
2 vejce
kůra a šťáva z jednoho pomeranče
půl lžičky mletého zázvoru
40 dkg polohrubé mouky
čokoláda na ozdobu
Postup:
Máslo s cukrem , vanilkovým cukrem a vejci ušleháme do pěny. Přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru, šťávu a zázvor. Po částech přisypáváme mouku. Na plech vyložený pečíčím papírem nastříkáme různé tvary a upečeme. Po vychladnutí rozpustíme ve vodní lázni čokoládu a konečky v ní máčíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama